8/9/13

Sis anys del blog de Huacal i recordem 10 projectes (1)

I aquest setembre el blog de Huacal està d'aniversari, tot just fem sis anys des de la nostra primera entrada que duia el nom d'Una mica d'història... i per celebrar que hem compartit molta més història hem decidit que en aquesta entrada i la propera us presentarem algun dels projectes i iniciatives que hem desenvolupat durant aquesta anys...

I per cert, moltes gràcies als prop de 50.000 visitants d'arreu del món que han estat al nostre costat durant tots aquests mesos llegint i compartint les més de 200 entrades... de tot cor, moltes gràcies !!!

Comencem amb una tria de cinc entrades (i projectes) que ens estimem especialment:

- Documental Imposible olvidar (2010): "Des de fa poques setmanes es troba a internet el documental "Imposible Olvidar" dirigit per Jordi Oriola i amb guió de Mariona Ortíz i ell mateix, no us ho podeu perdre !!! "28 anys després del que va passar Francisco Mena Sandoval torna a El Salvador i visita la zona nord de Morazán on ell va comandar un operatiu de l'exèrcit contra Villa El Rosario, un municipi en mig del territori d'influència de la incipient guerrilla. Allí es retroba amb els pobladors i pobladores, un capellà, guerrillers i guerilleres, i també amb un altre company de l'exèrcit. Reflexionen sobre el que va passar llavors i sobre el sentit que ha tingut el que va succeir..."


El Salvador. 28 años después (versión para Hispanoamérica) from TransformaFilms on Vimeo.

- El mercat saludable de Cuscatancingo (2012): "De nou us volem convidar a conèixer el blog Tamales de Chipilín i avui especialment per tal de donar a conèixer el mercat saludable de Cuscatancingo, inaugurat fa més de cinc anys, i que s'enmarca dintre d'un projecte de la nostra entitat amiga Fundación Maquilishuatl (FUMA) que centra les seves activitats en quatre àmbits de treball: salut integral, gènere, generacional i gestió de risc..."



- TNT organitza el XV Festival Artístico Chalateco i el V Festival del Maíz (2011): "La nostra associació amiga salvadorenca TNT (Tiempos Nuevos Teatro) organitza el proper mes de desembre, des del dia 1 i fins al 4, el XV FESTIVAL ARTÍSTICO CHALATECO i el V FESTIVAL DEL MAÍZ en el Parque Cultural, San Antonio Los Ranchos (Chalatenango - El Salvador)..." 

- Presentació del video-documental Alma, hija de la violencia (2013): "Primer de tot, des de Huacal volíem agrair a les desenes de persones que han assistit aquests tres dies a les Jornades formatives “Maras a Centreamèrica vs. Bandes Llatines a Catalunya” que van tenir lloc a Barcelona i molt especialment als ponents que ens han acompanyat i presentat les seves experiències i reflexions: Verónica Reyna, José Luís Sanz, Santiago Herrero, Pau Coll, Miquel Dewever-Plana i Isabelle Fougere..."



- Mirades solidàries (2007-2013): "Mirades Solidàries és una iniciativa de REDS (Red Europea de Diálogo Social) que posada a les mans de diferents entitats que treballen per la transformació social, s´ha tornat un projecte col.lectiu. Al projecte participen diverses organitzacions i col.lectius de base de Catalunya amb l’objectiu de visibilitzar i enfortir les seves eines de sensibilització, de denúncia i de transformació social..."  
 

i la setmana vinent farem una nova selecció d'altres cinc entrades... no us les podeu perdre...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...