6/4/15

Manel Vila, nomenat ciutadà d'honor de Sarajevo


Avui és un dia de celebració per Barcelona, per la solidaritat i pel Salvador. Avui té lloc a Sarajevo el nomenament a Manel Vila com a "ciutadà d'honor" de la ciutat, pel seu gran suport a la capital durant i després de la guerra de Bòsnia (1992-1995).

En Manel, a més d'un bon amic de El Salvador, fou excomissionat de Cooperació Internacional de l'Ajuntament de Barcelona i va organitzar durant la guerra bosniana l'enviament a Sarajevo de diversos combois amb ajuda humanitària, com aliments, roba i medicines.

El guardó de Sarajevo s'atorga anualment a un estranger pel seu suport a la capital bosniana i al desenvolupament de relacions internacionals i relacions entre persones basades en la solidaritat, la democràcia, l'humanisme i la tolerància.

Voliem compartir aquest dia i aquest merescut reconeixement i al mateix temps, volem sumar-nos  al mateix i agrair en Manel el seu suport a tants i tants projectes de solidaritat i cooperació en El Salvador que s'han impulsat des del teixit associatiu de Barcelona i de Catalunya i que han permès crear un pont d'amistat i solidaritat transoceànica....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...