28/1/17

Moltes gràcies !! Acaben les jornades "Maras a Amèrica Central vs Bandes llatines a Catalunya"

 

Ahir va tenir lloc la tercera i darrera sessió de les jornades Maras a Amèrica Central vs Bandes llatines a Catalunya a l'Espai Jove La Fontana de Barcelona amb la intervenció de Barbara Scandroglio, Raquel Montoya, Emma de la Haba, Àngels Gòrriz i Francisco Mena Sandoval. Aquesta sessió va estar dedicada a analitzar els projectes de prevenció a la comunitat i als carrers de barris i municipis, així com conèixer experiències d'intervenció i de mediació a Barcelona, L'Hospitalet, Madrid i al departament salvadorenc de La Libertad. Aquesta sessió va comptar amb la participació de més de seixanta persones.

 

Un cop finalitzades, volem donar les gràcies les més de 140 persones que han assistit i participat a les Jornades, a tots els i les ponents que han participat aquests tres dies: Àngels, Emma, Raquel, Barbara, Saida, Maritza, Montse, Marià, Carles, Silvio i Jordi Noè, als representants del govern de El Salvador: Francisco Altschul i Francisco Mena Sandoval, a les persones que van moderar les taules: Angela, Jordi i Eduard, als representants de les administracions que ens han acompanyat i felicitar a l'equip organitzador que ha fet que les Jornades hagin estat un espai de treball i reflexió tant interessant: Magali, Montse, Manu, Gonzalo, Roc i d'altres.

 

També volem agrair al diari Ara que s'hagi fet ressò de les jornades amb l'article "La radiografia impossible: les bandes llatines no són el que semblen" així com a l'Independent de Gràcia  amb l'article "La jornada sobre bandes llatines veu “impossible” que les ‘maras’ es consolidin" (que podeu llegir a la pàgina 4 de la publicació). Així com a altres mitjans i als centenars d'amics i amigues que han fet difusió de les Jornades a través de les xarxes socials, com el twitter o el facebook.

En les properes setmanes publicarem un breu resum de les intervencions així com les conclusions de les mateixes a la web

Moltes gràcies i fins aviat !!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...