29/4/17

El dimecres 10 de maig Érase una vez un Rey a Sant Esteve Sesrovires


Continuem presentant-vos la gira de TNT per Catalunya, si fa uns dies us parlàvem de la representació a Igualada, avui us volem informr que el proper dimecres 10 de maig a les 19h. a El Casino (c.Sant Joan,15) de Sant Esteve Sesrovires tindrà lloc la presentació de la l'obra "Érase una vez un Rey" de Tiempos Nuevos Teatro.

L'obra és un clàssic del teatre llatinoamericà, i ha estat presentada per diferents companyies en molt diversos festivals, obtenint nombrosos premis.

És la història en clau d'humor de tres personatges que viuen en un abocador d'una gran ciutat, on les seves vides transcorren entre la fam, l'avorriment i la recollida de papers i llaunes. Però un dia decideixen donar una nova visió a la seva vida iniciant un joc de fantasia per evadir-se de la seva realitat.

Però allò que ha començat amb innocència i com una diversió es converteix en la disputa pel poder en aquest petit univers que habiten els personatges.

Com una fabula de la realitat dels diferents sistemes polítics actuals floriran la corrupció, la manipulació, la traïció, l'explotació i les ànsies desmesurades de domini. El relat, del qual es desprèn una història comuna a molts països, s'ajusta totalment al moment polític que vivim a Catalunya i a l'estat espanyol.

Una estona per gaudir de bon teatre i reflexionar plegats sobre l'ésser humà amb un somriure... us hi esperem !!!

Volem agrair el suport de l'Ajuntament de Sant Esteve de Sesrovires, de Primavera Jove, de la Federación de Salvadoreños en Catalunya, del Periódico Latino i del restaurant El Pulgarcito que ens recolzen en l'organització d'aquesta gira...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...